POZORIŠNA PREDSTAVA “TERAPIJA”

POZORIŠNA PREDSTAVA “TERAPIJA”

Pozorišna predstava  “Terapija”, u izvođenju pozorišta mladih DIS iz Banja Luke, biće izvedena u derventskom Centru za kulturu u utorak, 21. septembra sa početkom u 19 časova.

Terapija je priča o mladom bračnom paru koji prolazi kroz težak period. Danas, kada su razvodi češći nego ikad, da li postoje načini koji spašavaju bračnu zajednicu? Koji su to načini? Šta da radimo kada ne možemo sa nekim, ali ne možemo ni bez te osobe? Zašto je sve u početku lepo, a posle počinjemo da se podrazumevamo jedni drugima? To su samo neka od pitanja na koje pokušavamo da odgovorimo ovom predstavom.


Glumci Smiljana Marinković i Bojan Kolopić igraju mladi bračni par koji prolazi kroz niz dramskih i komičnih situacija, a sve u cilju spašavanja braka
Predstava ,,Terapija“ je radjena u produkciji DIS Pozorišta, potekstu,,Nemreš pobjeć od nedjelje“, autora Tene Štivičić.


režija: Belinda Božičković i Duško Stanivuk
Igraju: Smiljana Marinković i Bojan Kolopić


Svi zaninteresovani besplatne ulaznice mogu preuzeti na biletarnici Centra za kulturu Derventa, a broj ulaznica je ograničen zbog epidemioloških mjera.

Predstava počinje u 19 časova.